Uusimmat blogit

Yhteystiedot

Anne Ojajärvi JALASJÄRVI
 anne.ojajarvi@netikka.fi 0500-797 600

Perustetaan kuntalaisliike!

Share |

Lauantai 11.1.2014 klo 17:30


Takana on pari huonosti nukuttua yötä. Kotikuntamme kyykyttäminen valvottaa. Ministeriö päätti, että kuntajakoselvitys Jalasjärven ja Seinäjoen välillä tehdään ja työ alkoi entisin voimin eilen. Valmista pitäisi olla jo helmikuun lopussa. Kuntamme kohtalo sinetöitäisiin sitten kevään aikana ja ensi vuoden alusta totuttelisimme elämään uuden kuntalipun alla.

Kurikan kanssa tehtävää omaehtoista, kahdenvälistä selvitystä ei ministeriö käynyt sentään kieltämään. Eikä se oikein olisi ollut lain mukaistakaan. Kuntaliitosselvitys on tehtävä Kurikan kanssa, aidosti ja oikeasti. Kunnanhallitus valitsi viime viikolla Kurikka-selvitystyöhön Seinäjoki-Jalasjärvi-Kurikka- selvitystä ohjanneen kokoonpanon: kunnanjohtajan, talous-ja hallintojohtajan, valtuuston pj:n, kunnanhallituksen pj:n ja hallituksen II varapj:n. Muut ryhmät nimettäisiin myöhemmin. Sovimme yhteistuumin, että tiedotus on aktiivista ja väliaikatietoja ja selvityksen suunnittelua tehdään kunnanhallituksessa. Sitten, heti seuraavana päivänä jalasjärveläiset peruuttivat kokouksen kurikkalaisten kanssa viime hetkillä. Erikoista kuntaselvitystä, vaikka asialla on tulipalokiire.

Kuntamme tilanne on erikoinen siksi, että meillä kriisikuntana on oikeasti kaksi liitosvaihtoehtoa, joista ministeriö haluaa tunnustaa vain toisen. Kunnilla on erilaiset vahvuudet, sitä en käy kiistämään. Kahdenvälinen selvitys toisen naapurin kanssa nousee entistä tärkeämmäksi kuntajakoselvittäjän keskittyessä Seinäjokeen.

En kuitenkaan kävisi tuhlaamaan energiaa enää maamme hallituksen tai puolueiden moittimiseen, vaan vaikuttamisen voimavarat on suunnattava lähemmäs, oman kuntamme päättäjiin niin valtuustossa kuin hallituksessakin. Harmillista, kuinka hiljaista valtuutettujen suunnalla on ollut, vaikka olemme kaikkein suurimman uhkan edessä. 

Ongelmallista on, että valtuusto on voimaton. Ehkei oikein uskalleta sanoa mielipidettä, jos veikkaus meneekin vikaan? Ellei valtaa käytä valtuusto, sitä käyttää puolestamme joku muu.

Demokratiassa saa sanoa mielipiteensä ja vaaleilla valittujen päättäjien pitää ohjata kunnan toimintaa. Toivon rohkeutta tässäkin asiassa. Muistetaan, että lemme tilanteessa, jossa oikeita vastauksia ei ole. On vain järkiperusteet liitossuunnalle, joihin itse, päättäjinä tai kuntalaisina olemme päätyneet. Sydämen ääntä pitäisi nyt kuunnella ja tehdä tekoja sen mukaan, minkä uskoo itse oikeaksi. Aina ei voi voittaa, mutta kun on puhtain keinoin kaikkensa tehnyt, voi huonojenkin päätösten kanssa elää. Sekin on demokratiaa.

kes_2011_059.jpg

Minun sydämeni sanoo, että Jalasjärven puolesta tarvitaan kuntalaisliike. Annetaan äänemme kuulua siitä, mikä olisi Jalasjärvelle paras. Aikaa on vähän, mutta riittävästi. Ensi viikolla olisi hyvä jo laittaa tuulemaan :)

 

 


Kommentit

11.1.2014 20:31  T.M

Anne on oikeassa...nyt on kiirus tai sitten mennään seinäjokeen kuin juutalaiset aikoinaan keskitysleiriin. Onko pakko jos ei taho ?

11.1.2014 21:52  Eija

Olen Annen kanssa samaa mieltä, valtiovallan halu kyykyttää Jalasjärveläisiä on ylittänyt jo kaikki mahdolliset sopivaisuuden rajat!
jalasjärvi on maksanut jo ensimmäisen Jakk- lyhennyksen, siis yritetään itse maksaa loppukin velka!
Virkkunen on saanut päähänsä, että jos hän niin sanoo, niin voi perustuslain ohittaa! Ja kokoomus sitä tukee, tai näin väittää lehdistö!
Virkkusen/valtion asettamat aikataulut on uskomattomia, 1 1/2 kk aikaa selvityksen tekoon!
Kyllä valtuusto edellytti joulukuun alun kokouksessaan 19 nimen voimin, että myös kuntaselvitys Kurikan kanssa pitää tehdä! Jalasjärven kunnanValtuuston pitäisi keskustella pikimmiten se asia, mitä kuntaaelvityksiltä odotetaan. Tätä asiaa ei ratkaise Virkkunen!

Nyt on turha myöskään luovuttaa, nyt on taistelun aika.

Kun valtion hallitus on muuttanut kuntien itsehallintoa koskevaa lakia esim. Kriisikuntien itsemääräämis oikeudesta, rikkoo sekin asetus perustuslain kuntalaisten itsemääräämisoikeutta!
Kaikki vain kuuntelevat huuli pyöreänä, voiko näin olla!

Kyllä meille kaikille on opetettu, että perustuslain tai sen osien muuttaminen vaatii kahden eduskunnan asian käsittelyn ja tekstin pitää olla pilkulleen sama molemmissa käsittelyissä, tuolloin pitää olla 2/3 muutoksen takana. Jos halutaan päätös yhden eduskunnan aikana läpi, pitää asian takana olla 5/6 edustajista! Valtion esitys kriisikuntalaista ei ole tällaista enemmistöä saanut käsittelyssään!
Millä perusteella sitä pitäisi silloin noudattaa?

Jos ei olla tyytyväisiä kunnanhallituksen neuvotteluryhmiin valitsemiin henkilöihin, niin sitten pitää kokoustaa esimerkiksi ylikunnallisten poliittisten ryhmien kesken, sitä kautta vaikuttaa asioiden kulkuun! Ne ketä asia kiinnostaa kokoontuvat keskenään ja sopivat, miten edetään! Turha on voivotella, että mitään ei voi tehdä.

12.1.2014 15:45  Miksi salaillaan?

Nyt olisi tärkeää levittää tietoa siitä, mitä Jalasjärven johto puuhaa ja mitä on valtioneuvoston kanssa jo sovittu?
Kaikkein tärkeintä on selvittää, mikä on kuntalaisten mielipide.

12.1.2014 17:48  12.1.2014 klo 17.40

12.1.2014 klo17.38
Näyttää siltä, ettei tällä eduskuntakaudella tapahdu niinkään paljon kuntaliitoksia kuin edellisellä. Voi olla, että saadaan 3-4 vuoden tuumausjakso, että voidaan verrata Kurikan ja Seinäjoen liittymistarjoksia keskenään. Eikö Peräseinäjoen ja Ylistaron kokemuksista pidä ottaa opiksi ja sanoa Seinäjokisille, ettemme ole heidän vietävissään. Eikö yhdistymissöpimuksen sisältö ole tärkeämpi kuin sopijaosapuoli, Eivät kurikkalaisetkaan ole mitään pulmusia jikkitoimintakaan ei ollut mitenkään auvoista. Tarjouksia pöytään kiitos!

12.1.2014 18:59  kysymys

Tuntuupa kaupalliselta. Pitää muistaa, että liitos on kahden kauppa, velvoitteineen ja etuineen. Kuka tarjoaa kenelle mitä?

12.1.2014 20:28  pian entinen

Kukaan ei tarjoa kenellekään mitään. Jalasjärvi on pakkoliitosraossa ja vaihtoehdot ovat Kurikka ja Seinäjoki. Jos kansa saa päättää, ei arvio suunnasta ole epäselvä. Vain Kurikan kautta voidaan selvitä veloista, uhista ja veroprosentin noususta ja saada vielä palvelut ylläpidettyä. Voiko tuon parempaa vaihtoehtoa olla? Seinäjoki ei pysty kuin kuppaamaan.

14.1.2014 11:33  Kuntalaiset ilmaisemaan tahtonsa

Nyt ei ole olennaista tuhlata aikaa kaivelemalla miksi Jalasjärveläisinä ollaan ajauduttu nykyiseen tilaan. Syyllisten etsintä ei yleensäkään kanna pitkälle. Näyttää julkisuuteen tihkuneiden tietojen perusteella, että pieni joukko on kaupannut Jalasjärveä valtiovallan suosiollisella tuella Seinäjoen helmoihin. Ikäänkuin tämä olisi ainoa ja paras vaihtoehto Jalajäveläisille. Joukkio on kunnallisen demokratian häiritsemättä onnistunut saamaan valtonvarainministeriönkin ymmärtämään, että näin olisi. Miksi ei olisikin? Muuta viestiähän valtiovallan edustajat eivät ole Jalasjärveläisiltä saaneet. Tämän kunnan palkkaama, Sinäjoen lähettämä Troijan hevonen, kunnan ahdinkoon ajaneet rikosepäillyt ja heidän siipeilijänsä ovat onnistuneet pimittämään. He ovat tähän asti onnistuneet pitämään koko prosessin kuntalaisten aitoja kantoja kuulematta demokraattisen ja avoimen valmistelun ja päätännän ulottumattomisssa .

Vaikka kuinka kriisikunta, on tällainen yksittäisten henkilöiden tuntemattomista motiiveista tapahtuva "kähmintä" ja kunnan muiluttaminen keskeytettävä.

Anne on oikealla asialla. Vielä ei ole myöhäistä. Näin uskon.

Kuntalaisten on organisoiduttava ja tuotava päättäjien ja valmistelijoiden tietoo kuntalaisten enemmistön tahto.
Kurikka vain Seinäjoki? Muustahan ei ole kysymys, kun kuntaa joka tapauksessa odottaa liitos kriisikuntakriteerien johdosta. Kuntalaisten mielipidettä kunnioitettakoon Jälasjärvellä. On vaike usko valtoneuvostonkaan kävelevän kuntalaisten tahdon yli, mikäli ratkaisu mahdollistaa jalasjärveläisten vapautumisen kriisikuntana.
Kurikka on tässä tilanteessa Hyvä Kumppani. Lompsa on moninverroin paremmassa iskussa kuin Seinäjoella.
Kunnat tuottavat jo nyt kuntalaisille tärkeät terveydenhuollon palvelut yhdessä. Tuntevat toisensa seinäjokisia paremmin niin hyvässä kuin pahassa.

Merkittävintä on kuitenkin ymmärtää, että liitoksen jälkeen ei ole erillistä Kurikkaa eikä erillistä Jalasjärveä. Ei erikseen itsenäisinä kuntalaisina erikseen kurikkalaisia tai jalsjärveläisiä. On vain yksi ja sama kunta ja sen asukkaat. Varallisuudet ja vastuut ovat yhteisiä. Väestöt muodostavat yhden yhteisen asujaimiston joka valitsee keskuudestaan kaikkia kuntalaisia ja heidän tarpeistaan huolta kantavat elimet. On turhaa miettiä mitä Kurikka tarjoaa tai Seinäjoki tarjoaa. Sehän on vain taskubiljardiin rinnastettavaa pallottelua samoissa housuissa.
Uskon, että Jalasjärven ja Kurikan muodostamassa kunnassa Seinäjokeen nähden kilpailukykyiset palvelut voidaan tuottaa Seinäjoken edullisemmalla kunnalisverokannalla. Kiitos Fortumin ja Neste-Oilin osakevarallisuuden. Tämä on kaikkien, myös nykyisten jalasjärveläisten etu pitkällä tähtäyksellä.
Miksikä ei? Nyt kuntalaiset vain ilmaisemaan tahtonsa.

15.1.2014 19:53  T.M

Jalasjärven kunnanjohtajan kirjoitus tämän päivän eparissa on taktikointia: Hän yrittää kääntää puheenaiheet muualle kuin kuntaliitoksiin. Pakkolunastukset kivistönkylässä on tarkkaan harkittu ehdotus. Se nostaa metelin....ja varjoon jää kaikkien yhteinen asia- Saa sitten rauhassa valmistella mieleistään kuntaliitosta! Sitä paitsi kivistönkylässä on kunnalla jo paljon ostettua tonttimaata.

15.1.2014 20:13  Mistä siihen yrittäjä?

Niinpä niin. Lähellä aittoomäkeäkin on kunnan omistama 4 hehtaarin tontti kaavoitettuna teollisuuskäyttöön. Hankkikoon Luukko nyt ensin siihen yrittäjän. Ihan on valtatie 3:ssa kiinni. Pikitiekin vedetty jo tontille asti!

16.1.2014 21:36  Järki käteen

Nyt on Jalasjärvi pakkoliitoksen edessä. Vain kuntalaisten ryhdistäytyminen enää pelastaa. kansanliike käyntiin, järki voi vielä voittaa..

17.1.2014 20:44  T.M

Hyvä Anne. Kuntalaisliike on nyt totta!!!!

18.1.2014 22:22  Toimitaan ja näytetään, että joukoissa on voimaa

Kirjoitelkaa tännekin omia kokemuksianne, miten liike vahvistuu, miten kukin on osallistunut. Viekää viestiä ja ottakaa puheeksi ja pyytäkää mukaan, kun kohtaatte tuttavan. Näin luomme yhteistä tulevaisuutta. Joukoissa on voimaa. Sitä tarvitaan torjumaan selvittäjien muilutus Seinäjokeen.

19.1.2014 19:52  demos

Laittakaa lehtiin kirjoituksia, innostakaa, kannustakaa, järjestäkää TAPAHTUMA (vaikka marssi, mielenilmaisu tms.) eli TEHKÄÄ JOTAKIN. Muuten meidät ventelöinti vie osaksi komiaa kurjuutta.

19.1.2014 22:13  Kurikka

Hyvä kirjoitus Anne! Se kannattaisi laittaa lehteen, että tieto saavuttaisi mahdollisimman monet ennen kuin on liian myöhäistä.

21.1.2014 16:03  Esko Kinnunen

Kurikka on meidän suunta
Selvitetään Kurikan kanssa kuntaliitos, onhan jo JIK, joka on toiminut hyvin. Saadaan riittävä sote alue. Kunnan päättäjät ottakaa selvittäjä. Aikaa täytyy olla riittävästi v. 2017.

23.1.2014 23:58  Arveluttava pakkoliitos

Ajankohtaisessa A-studio talkissa käytiin kiivasta keskustelua kuntien pakkoliitoksista. Kukaan ei tuntunut kannattavan pakkoliitosta. Viimeviikolla asiantuntijat maalailivat kauhukuvia kymmeniä vuosia kestävistä riidoista, mihin pakkoliitokset saattaisivat johtaa.
Viimeisestä kuntien seitsemänkymmntäluvun loppupuolella toteutetusta pakkoliitoksesta on kulunut kolmekymmentäviisi vuotta. Tämänjohdosta meiltä puuttuu tuoretta tietoa siitä miten pakkoon alistuminen vaikuttaa kuntalaisten ja päättäjien arjessa. Ainakin liitosmenettely poikkeaa rajusti Arto Kosken ns "viisaasta kuntaliitoksesta". Nyt, kun Jalasjärveläiset voivat vielä valita pakon ja vapaehtoisen pakon välillä, on viimemainittu vaihtoehto viisaampi. Kannattaa lyödä hynttyyt yhteen Kurikan kanssa, eikä alistua pakkokeinoja ajavan hallituksen koekaniiniksi Seinäjokiliitoksessa. Vapautta se on pienikin vapaus.

25.1.2014 11:09  Petturit rauhoittelijoina (Ilkka)

Luukko ja Ventelä ovat vääriä miehiä rauhoittelemaan Jalasjärvisiä. He ovat jo puolensa valinneet. He ovat toimineet julkeasti valtuustoenemmistön seläntakana. He ovat yhdessä Seinäjoen kanssa olleet järjestelemässä kriisikuntakriteerien nojalla Jalasjärveä Virkkusen keskuskaupunki-ideologisen rakennekehityksen koekaniiniksi.

25.1.2014 12:09  Luottamus puntariin

Ventelän luottamus on syytä punnita. Viimepäivien tiedot vain vahvistavat jo aiakaisempia epäilyjä ja ihmettelyä.

Jo mahdollisuus siihen, että epäillyllä on järjestynyt tilaisuus koplata omaan syyllisyysepäilyyn liittyvät asia sekä vastapuolen kanssa samanaikaisesti neuvoteltavat kuntarakenneasiat, olisi pitänyt torjua alunperinkin. Epäillylle ei olisi pitänyt antaa tilaisuutta vaikuttaa ja sotkea asiota. Valtutetut ovat tuottamuksellisesti luoneet mahdollisuuden tähän.

Epäilyiden täytyy näyttää Ventelän kannalta tosi pahoilta. Poliisimies ei lähtisi muutoin tällaiseen riskipeliin itsekään.
Valtuuston on syytä toimia viimeistään nyt. Viimeaikaiset tapaukset osoittavat millaiselle vyyhdelle asiat voivat mennä kun poliisimiehet ovat itse mestaroimassa sotkuja.

Näissä asioissa riittää pelkästään se, miltä ulkoapäin näyttää. Enempää näyttöä ei tarvita, vaikka sellaistakin löytyisi.

27.1.2014 21:03  Demos

Kuntalaisliike kasvaa ja Kurikallakin on omansa, hyvä niin. Yllättävää ja vistottavaa on sen sijaan katsella ja nähdä millä tavalla kieroilla tempuilla ja totuutta runsaasti muokkaamalla saadaan Kurikkaa ja siihen liittymistä kannattavia johtaa harhaan muutaman moraalinsa ja etiikkansa myyneen pelkurin taholta.
Mikä on ihmisen suurin hyve ja oikeellisuuden mittari? Uskon sen olevan oikeudenmukaisuuden ja rehellisyyden, luottamuksen ja luotettavuuden, kautta toimiminen ja yhteisen parhaan eteen kaiken tarmonsa laittaminen.
Ehkä nyt voi vielä vaikuttaa pakkoliitoksen suuntaan ja löytää asialliset perustelut ymmärtäviä puoltajia myös VN:sta.
Toisaalta viimeaikaiset tapahtumat kuten törkeä JAKK:n ulosmittaus Sedulle, erikoiset kiinteistökaupat, kommentit Kurikan taloudesta ja veroprosenteista sekä kantansa tietävien tyhmentäminen, valottavat kyllä kaikille, kuka vedättää ja miksi.
Demokratia eli demos (kansa) ja kratos (valta) on kait kuitenkin tässä pelolla johtamisen ilmapiirissä se, joka lopulta syylliset tikun nokkaan nostaa.

1.2.2014 12:08  ????????

Nyt voisi olla paikallaan väliaikaarvio kuntalaisliikkeestä ja liitosselvittelyjen päivän tilanteesta?

2.2.2014 16:14  tilanne

Viimeisin face-book äänestystilanne, 190-24 Kurikka-Seinäjoki

4.2.2014 22:03  .

7800 ei ole ilmaissut mielipidettään

5.2.2014 6:29  Gallupeista

Eihän vaaleissakaan äänestä kuin noin 60% eli 4800. GALLUPISSA kysytään ehkä 0,5 promillea ja silti se on luotettava tulos. face-book äänestyksessä on kanta noin 5%:lla vaaleissa äänestäneistä. Tulos on hyvin luotettava.

5.2.2014 6:29  Gallupeista

Eihän vaaleissakaan äänestä kuin noin 60% eli 4800. GALLUPISSA kysytään ehkä 0,5 promillea ja silti se on luotettava tulos. face-book äänestyksessä on kanta noin 5%:lla vaaleissa äänestäneistä. Tulos on hyvin luotettava.

14.2.2014 13:02  Kannattaa vierailla Ollilan blogissa

Miellyttävää luettavaa jalasjärveläisestäkin vinkkelistä!

28.2.2014 19:30  T.M.

Virkkusen tilaama "paketti" julkaistiin nyt. Eipä mitään uutta eikä järisyttävää. Täysin odotettavissa oleva selvitys. Kuntalaisliikkelle lisää puhtia ja" mehän ei periksi anneta"henkeä. Meitä on paljon....tosi paljon!

1.3.2014 8:37  Riviin järjesty

Antikaisen jengi teki sen mitä oli tehtäväkseen jalasjärvisiltä kokoomuslaisilta ja ylimmillä virkamiehiltä saanut. Nyt on otettava kovat käyttöön ja laitettava keskustan ryhmä ruotuun, ei enää kokkarien höynäytettävksi. Kurikkaliitoksen jälkeen Jalasjärvi on vakaa kunta ja säilyttää palvelunsa.
Mitä tekee keskusta, tuhoaako kaiken yhdessä kokoomuksen huithapeleiden kanssa vai luo vastuullisesti uuden tulevaisuuden jalasjärvelle ja pitää huolta kuntalaisista?
Vastuuta tulee ottaa nyt, varsinkin valtuuston pj:n eikä epäröidä.

1.3.2014 8:37  Riviin järjesty

Antikaisen jengi teki sen mitä oli tehtäväkseen jalasjärvisiltä kokoomuslaisilta ja ylimmillä virkamiehiltä saanut. Nyt on otettava kovat käyttöön ja laitettava keskustan ryhmä ruotuun, ei enää kokkarien höynäytettävksi. Kurikkaliitoksen jälkeen Jalasjärvi on vakaa kunta ja säilyttää palvelunsa.
Mitä tekee keskusta, tuhoaako kaiken yhdessä kokoomuksen huithapeleiden kanssa vai luo vastuullisesti uuden tulevaisuuden jalasjärvelle ja pitää huolta kuntalaisista?
Vastuuta tulee ottaa nyt, varsinkin valtuuston pj:n eikä epäröidä.

1.3.2014 9:43  T.M

Antikaisen kommentti helsingin päästä : toivottavasti ei tarvitse käyttää pakkoa...siis suunnitteilla on. Jos pakkoliitos pannaan täytäntöön niin suomalaisesta demokratiasta jää vain p...a jäljelle.

1.3.2014 10:01  .

Taitaa olla niin , että valtuuston pj on jo myynyt sielunsa kokoomukselle.

1.3.2014 11:32  Riviin järjesty

Tuo Anti kai sen kommentti on tilattu uhkaus jolla saa taas peloteltua kokkarien toimesta selkärangattomia keskustalaisia. Mikähän avaisi silmiä vai onko tosiaan pelottelu ja kiristys tehnyt jo tehtävänsä?

4.3.2014 12:11  kyselijä

Kaiken laista puppua puhutaan, mutta Seinäjoen myötä menetämme kaiken, Selvittäjä kun lausuu esim sellaista, että tulevassa kaupuningissa Jjärvi-Sjoki, Jjärveä kurmootetaan enemmän kuin einäjokisia. Mitäköhän tuo tarkoittaa?

6.3.2014 5:44  Lopun alku

Laesterän toimeksiannosta on löytynyt hirveästi vääriä tietoja. JIK:lle ja ei ole annettu mitään arvoa, pahoitellaan vain, että on kamalaa, kun se joudutaan lopettamaan. Miten käy lähipalvelun, kun Jalasjärvelle jää vain terveydenhoitaja?

7.3.2014 0:04  Saarela Jarmo

Eversti Laurilan sanoin : Tuumaakaa ei anneta tappelematta !

7.3.2014 8:54  yksi vain

Hyvä jalasjärvinen mielipide. Hyvä Jarmo. Jalasjärviset ovat kunnon miehiä ja naisia.

14.3.2014 14:49  mainiota Eija

Eija esiin

15.3.2014 17:55  kiinnostaa

Joko tuloksia???

16.3.2014 11:20  Hyvä naiset

Kuntalaiskysely on lähes maalissa. Jo se on suuri voitto. Kiitos kaikille demokratian puolustajille.

16.3.2014 12:25  ääni K:lle

ja kyselyn tulo s on 70% K ja 30% S ,tästä on hyvä jatkaa

16.3.2014 16:40  Kuinka on???

Oikea tulos, onko tiedossa??

16.3.2014 22:14  T.M.

Nyt on tulos tiedos!!!!!Voitto on selvä....jottei ihan henkeäsalpaava.

16.3.2014 22:15  T.M.

Nyt on tulos tiedos!!!!!Voitto on selvä....jottei ihan henkeäsalpaava.

17.3.2014 10:35  Oma Krimi

Voitto oli henkeen ottava. Ehdottomasti ylivoimainen. Nyt on sanat kaikki. Kunnan johdon ja valtioneuvostonkin on pakko kuunnella, jos demokratiasta puhutaan Suomessa.

19.3.2014 19:39  uusix

Nyt uutta putkeen. Ei lannistuta lain. Eija ja kaikki kansanvallan kannattajat.

20.3.2014 14:48  Seinäjoki- lehti

Ilkka-lehti ei ole vieläkään korjannut virheellisiä lukuja äänestystuloksesta

20.3.2014 16:17  Osmo Kahari

Ilkka korjasi numerovirheen keskiviikkona 19.3. Lisäksi korjaus oli kummankin lehden nettisivuilla jo tíistaina.

21.3.2014 14:50  Seinäjoki- lehti

Anteeksipyyntöni.....moneen kertaan keskiviikon lehden selailtuani löysin lopulta oikaisun, jos sitä nyt sellaiseksi voi kutsua. kärpäsenpaskan kokoluokkaa

21.3.2014 16:24  Osmo Kahari

Ei tartte hävetä. Minunkin piti selata lehti kahteen kertaan, että huomasin. Oikaisut julkaistaan aina samalla tekstikoolla. Jos virhe olisi ollut suuri, olisimme tehneet uuden jutun.
Oikaisu oli 19.3. myös Pohjalaisessa.

21.3.2014 21:55  demos

Virhe on aina korjattavissa oli se tehty tahallaan tai vahingossa mutta se jää aivan alkuperäisen vaikutelman varjoon, göbbelmismin perusasioita ja tyypillinen linja sensaatiolehdissä.

21.3.2014 23:01  T.M........ parempaa oikaisua odotellessa

Virhe oli prosentteina suuri...siis isommat fontit oikaisuihin!!!

21.3.2014 23:06  T.M........ parempaa oikaisua odotellessa

VIRHE OLI PROSENTTEINA SUURI....SIIS SUUREMMALLA FONTILLA OIKAISU!!!

21.3.2014 23:11  OK

OK


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini