Uusimmat blogit

Yhteystiedot

Anne Ojajärvi JALASJÄRVI
 anne.ojajarvi@netikka.fi 0500-797 600

Anne

12537-anne_ojajarvi-056.jpg

Kuljetusyrittäjä-isän ja verovirkailija-äidin tyttärenä saatu esimerkki laittoi liikkeelle jo kymmenvuotiaana, kun aloitin kylän kaupassa ”tiskin takana” touhuamisen. Ikinä en unohda sitä oppia jonka Viertolan kauppiasparilta sain. Nuo opit kantavat vielä tänäkin päivänä. Tutuiksi tulivat kotikylän ihmiset ja opituiksi käytöstavat.

Sosiaalisuuteen kasvaminen sisaruksista vanhimpana (Leena-74, Juha -81) ja ihmisten keskellä  touhuaminen vaikutti varmasti myös ammatinvalintaani. Koulutukseltani olen viittomakielen tulkki ja sosionomi (AMK). Olen työskennellyt viittomakielen tulkin ja -opettajan työssä perheissä ja oppilaitoksissa vuodesta 1994 alkaen sekä sukupolvenvaihdoksen myötä kuljetusyrityksen liikenteestä vastaavana vuodesta 2005 alkaen.

Asiakaspalvelutehtävät ovat  minulle mieleisiä, ja niissä tehtävissä olen aloittanut jo kymmenvuotiaana Viertolan Helmin ja Eelin kaupassa kotikylässäni. Myös työskentely Kultaportissa on opettanut paljon. Reilut 20 vuotta elämästä on pitkä aika. Näistä kokemuksista voi olla pelkästään kiitollinen. Samalla on helppo antaa suuri arvostus yrittäjille kaikilla aloilla.  

Äitinä olemista olen opetellut siitä saakka, kun meille syntyi Topi vuoden 1999 joulukuussa. Päivähoitovuodet menivät ja koulutiekin on jo hyvässä vauhdissa. Vauhtia piisaa muutenkin. Kiinnostus kaikkiin moottoreilla kulkeviin vehkeisiin on syttynyt, mutta myös kauramoottoreita osataan arvostaa. Osaisipa poikaa riittävästi rohkaista mutta sopivasti rajoittaa.  

Hevoset ovat kuuluneet elämääni jollakin tavalla jo pienestä tytöstä asti. Kun kipinä elinikäiseen oppimiseen ja opiskeluun on kerran syttynyt, on sitä vaikea sammuttaa. Hevosalan koulutusta olen hankkinut myös. Hevosharrastusohjaajana ja vammaisratsastuksenohjaajana toimiminen on hyvin palkitsevaa. Siinä ammattiosaaminen ja hevosharrastus yhdistyvät hienolla tavalla. Centered Riding on metodi, jossa keskitytään kokonaisvaltaisesti, hevosystävällisesti ratsastajan istuntaan ja apujenkäyttöön. Siihen olen kiinnostuksesta perehtynyt muutamalla kurssilla. 

Kunnalliset luottamushenkilötehtävät alkoivat v. 2004, jolloin tulin valituksi Jalasjärven kunnanvaltuustoon. Toinen kausi on meneillään, vastuuta on paljon kunnanhallituksen puheenjohtajan roolissa. Tavoitteet ovat edelleen korkealla!